Takk for 2019 – velkommen 2020!

Takk for 2019 – velkommen 2020!

Det er aller første dag i et nytt tiår, og jeg vil benytte anledningen å si takk for 2019. Fjoråret var preget av god aktivitet på Den gode matreisen – det ble postet blogginnlegg så å si hver uke. Lesertrafikken økte jevnt og trutt, og ble kronet med et imponerende byks i årets siste måned. Trafikken mer enn doblet seg fra november til desember!

Derfor vil jeg takke alle som har fulgt bloggen og meg, og alle nye lesere som har funnet veien hit. Når man har en nisje-matblogg som (lidenskapelig) hobbyprosjekt, er det ekstra hyggelig og inspirerende å se at man når ut til stadig flere.

Topp 5 blogginnlegg i 2019:

  1. Perfekt kokt ris!
  2. Alt-i-ett langtidskokt kjøttgryte
  3. Lapskaus med pinnekjøtt
  4. Sticky rice med kokosmelk og mango
  5. Kladdkake

Å få helsemessige utfordringer som helt eller delvis kan kobles til maten vi spiser, rammer stadig flere av oss. Forekomsten av autoimmune sykdommer og tilstander er økende, og spekteret av slike sykdommer er stort. De aller fleste som rammes vil kunne ha god hjelp av en kostholdsendring. Ved å fjerne matvarer som fôrer de dårlige tarmbakteriene og fremmer inflammasjoner i kroppen, kan symptomer dempes eller forsvinne.

Men; å skulle følge et kosthold hvor du må kutte ut både gluten, melk, og det meste av raffinerte og prosesserte matvarer, kan være en prøvelse. Det vestlige kostholdet er gjennomsyret av nettopp slik mat. Den gode matreisen skal gjøre det enklere å lage god, næringsrik og variert mat, helt uten gluten/korn og melkeprodukter, og med minimalt av raffinert sukker.

Jeg håper å kunne inspirere enda mer i det nye året, med nye innlegg og oppskrifter. Og jeg håper å nå ut til enda flere. Kjenner du noen som kan ha nytte av å følge bloggen? Del gjerne! Og om du bare ønsker gode tips til næringsrik mat med god samvittighet, følg med videre! Du finner bloggen på Facebook, Pinterest og Instagram.

Men jeg vil også oppfordre til at vi blir flinkere til å se hverandre, og blir rausere i møte med mennesker rundt oss. God helse, overskudd og energi kommer ikke bare gjennom kosthold og fysisk fostring. Det er mye helse i gode relasjoner også – det å bli sett og verdsatt for den man er, også på de dagene man ikke er helt på topp. Og det å kunne gjøre en positiv forskjell for andre. Ingen kan være der for alle, men alle kan være der for noen…

Så; min oppfordring er rett og slett: Dyrk de gode relasjonene, med folk som verdsetter deg for den du er, og gir deg energi. Dét er i alle fall min ambisjon i det nye året!

Da vil jeg bare ønske alle et godt nytt år, med gode matvalg og gode relasjoner ♥

Del innlegget med andre


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *